Кафедра технології виробництва молока та яловичини

Розміщено Універсальні в 17 октября 2010

Наукові дослідження кафедри спрямовані на розробку енергоощадних технологій виробництва, переробки і зберігання продукції скотарства високої біологічної цінності, а також технологічних, селекційних і генетичних методів підвищення продуктивності великої рогатої худоби.

Співробітники кафедри забезпечують навчальний процес на факультетах Технології виробництва і переробки продукції тваринництва, Економічному, Облік і аудит, Фінанси і кредит, Менеджмент зовнішньоекономічних відносин, Механізації сільського господарства, Сільськогосподарського машинобудування, Механізації тваринництва, Конструювання і дизайну та Педагогічному.

Ведуть викладання англійською мовою дисципліни «Технологія виробництва продукції тваринництва» студентам ОКР «Бакалавр» у групах з поглибленим вивченням англійської мови.

У даний час у штаті кафедри є професори: А.М. Угнівенко, О.Т. Бусенко, В.І. Костенко, М.М. Луценко; доценти: А.І. Сривов,А.Я. Маньковський, М.І. Маценко, І.П. Чумаченко, Л.А. Коропець, Г.П. Бондаренко; ст. викладачі: Т.А. Антонюк, Д.К. Носевич; завідувач лабораторією Є.С. Костенко; старший лаборант Ю.І. Токар.

Співробітники кафедри ведуть дві магістерські програми виробничого спрямування: «Молочне скотарство» і «М’ясне скотарство».


Рекомендую також наступні твори:

  • Нет подходящих публикаций