Кафедра технології переробки продукції тваринництва

Розміщено Менеджмент в 17 октября 2010

Кафедра організована у червні 2006 року з метою поглибленої
підготовки фахівців з питань технології переробки продукції
тваринництва і виробництва комбікормів.
У штаті кафедри 10 чоловік, у тому числі: професори Т.Л.
Сивик і  Л.С. Дяченко, доценти Е.В. Ланін, А.Д. Качан, В.М. Надточій,
О.П. Гребельник, асистент ? кандидат с.-г. наук Д.В. Єсьман, асистент
О.П. Осіпенко і два лаборанти Г.М. Гудзікевич, Л.М. Педченко. На
кафедрі під керівництвом професора Дяченка Л.С. і доктора
сільськогосподарських наук Сивик Т.Л. проходять аспірантську підготовку
п’ять аспірантів (Косяненко О.М., Осіпенко О.П., Шулько О.П., Пірова
Л.В., Бількевич В.В.).

На кафедрі створена матеріально-технічна база і підготовлені
навчально-методичні комплекси матеріалів для проведення лекційних і
лабораторно-практичних занять з 12 дисциплін: „Технологія продуктів
забою тварин”, „Технологія переробки продукції тваринництва”,
„Стандартизація продукції тваринництва”, „Технологія молока і молочних
продуктів”, „Технологія м’яса і м’ясних продуктів”, „Технологія
обладнання цехів по переробці продукції тваринництва”, „Технологія
комбікормового виробництва”, „Технологія кормів і кормових добавок”,
„Матеріалознавство”, „Технічна механіка”, „Нарисна геометрія”.

Цьому значно сприяють тісна співпраця і творча співдружність
викладачів кафедри із колективами молокопереробних  („Галактон”,
м.Київ; ПП „Сімол”, м. Рокитне Київської області; ВАТ „Віта”, м. Біла
Церква) та м’ясопереробного підприємства („Маршалок” м. Біла Церква), а
також комбікормових заводів, зокрема ВАТ „Миронівський завод з
виробництва круп і комбікормів”. Останнім часом налагоджена міжнародна
співдружність кафедри у підготовці фахівців з питань переробки молока і
м’яса з ВУЗами Польщі (Польський аграрний університет) і Чехії
(Чеський аграрний університет).


Рекомендую також наступні твори:

  • Нет подходящих публикаций