Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Розміщено Універсальні в 17 октября 2010

В структурі Навчально-наукового інституту якості і стандартизації
продовольства та харчових технологій функціонує факультет якості,
стандартизації та сертифікації продукції АПК. який започаткований
професором Мельничуком С.Д.

Мета діяльності факультету полягає в наступних засадах:

  • професійне
    управління питаннями якості, безпеки, стандартизації та сертифікації
    сільськогосподарської продукції в період її виробництва,
    транспортування, переробки, зберігання і реалізації;
  • створення екологічно-безпечних технологій виробництва, переробки та зберігання продукції АПК;
  • створення сучасних методів управління якістю та безпекою сировини та харчових продуктів;
  • розширення використання альтернативних видів сировини та енергоносіїв для одержання харчових продуктів;
  • розробка,
    удосконалення та введення у практику наукових методів та інноваційних
    технологій, які б забезпечували виробництво якісної та безпечної
    продукції;
  • адаптація навчальних планів і програм підготовки фахівців до умов майбутньої діяльності;
  • підготовка висококваліфікованих фахівців з харчових технологій та якості, стандартизації і сертифікації продукції АПК.


Рекомендую також наступні твори:

  • Нет подходящих публикаций