Факультет технології бродильних і хлібопекарних виробництв

Розміщено Новости в 18 октября 2010

Факультет був започаткований у 1930 році та остаточно сформований у 1974 році.
Нині на факультеті здійснюється підготовка фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавр, спеціаліст, магістр напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” за спеціальностями: “Технологія зберігання і переробки зерна”, “Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”, “Технологія бродильних виробництв і виноробства”, “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів” та трьома спеціалізаціями: “Технологія солоду, пива і безалкогольних напоїв”, “Технологія спирту, лікеро-горілчаних виробів і дріжджів” і “Технологія вина і продуктів із винограду та плодово-ягідної сировини”.


Рекомендую також наступні твори:

  • Нет подходящих публикаций